Image

Better Belly:
afslanken m.b.v. infrarood

De Better Belly is geheel anders dan andere afslankgordels en werkt uitermate gebruiksvriendelijk. De uitslagen van de testen op dit gebied zijn inmiddels revolutionair te noemen.

De Methode met Better Belly is eenvoudig
Je komt 3x per week 30 minuten trainen voor minimaal 4 weken. De eerste keer word je gemeten en gewogen. Tijdens de training op de cardiotoestellen krijg je de Better Belly om. Door de diepgaande werking van de warmte, in combinatie met het bewegen, zal je lichaam hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Dit zorgt er voor dat er plaatselijk vet verbrand wordt op de zichtbare plekken (zwembandjes) maar ook op de niet zichtbare plekken (vet rondom de organen). Na 4 weken word je opnieuw gemeten en zie je het verbluffende resultaat!

Image

Het resultaat
Mensen verliezen tot wel 2 kledingmaten in 4 weken! Het lichaam wordt gestimuleerd om meer vet te verbranden om de temperatuur van de band die 55 graden bedraagt, terug te brengen naar 37 graden, wat de eigen lichaamstemperatuur is. Dit kost veel calorieën. Om het resultaat na de vier weken te behouden kun je 1x per week de Better Belly blijven gebruiken.

100% fit in 30 minuten

Femmefit maakt sporten leuk!